C9

Hej hopp hallå hejsan osv. Det var någondag sen sist nu och inte bara de, jag har ju även avslutat mina 9 dagar på c9! C9 handlar ju alltimellan att gå ner i vikt, bli motiverad, bli piggare och allt därimellan. När jag fick höra om det och se en massa resultat på det så bestämde jag mig direkt att dedär vill jag testa. Och just varför är för att jag har gått upp en del sambokilon om man får kalla det så.. haha, sen så även har jag varit trött, haft ont i huvudet och så vidare i ett x antal månader så nånting måste ju få en förändring. Sen är det svårt att lita på alla dessa olika metoder, det är ju oftast mycke skriverier om saker bara för att tjäna pengar. Men(!!), detta har fungerat, det var jobbiga dagar men i slutändan var något kilo borta, några centimeter, men framför allt, jag är så mycket piggare och jag orkar så mycket mer, jag känner mig myclet lättare när jag springer och det är så mycket roligare. Detta var en bra kickstart på våren, jag är så nöjd med mitt köp.

Söndag

Hejhopphallå! Ingen lazy söndag här e, gör exakt det som visas på bilden, sitter och chillar vid höglandssjön! Haha, vi vaknade vid halv 9 ungefär, låg och drog oss i sängen innan vi klev upp och åt frulle framför tvn, sen drog vi på oss löparbyxorna och for till sjön, så nu har vi nyss sprungit 4km, såå härligt!! Idag är de även dag 7 av 9, det har gått sååå fort och jag har fått avböjt så mycket födelsedagsfika och så, har så svårt att säga nej, utan de brukar alltid vara "okej, bara en" och sen rullar man därifrån.. MEN, nu har jag varit sockerfri i 7 dagar!? Helt sinnes, äter socker varenda dag annars haha.. Nä, nu ska vi pallra oss mot affärn innan det blir hem och äta lunch, hörs!

Fredag och 3 timmar till HELG

Fredag och jag är halvvägs genom mitt c9!! Bra kämpat eve, bra kämpat. 
Iallafall så är det fredag, jag sitter på jobbet och har endast tre timmar kvar innan jag får cykla (ja jag cyklade till jobbet idag också!!) hem och ha en ledig helg, de va längesen sen sist nu! Sen ikväll är vi bortbjuden till Jespers farmor och farfar på middag, myyys. Så trevligt att slippa bara sitta hemma! Nä, back to work så hörs vi, kramisar.