10 dagar till bf

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hejhallå, här hemma går dagarna bara ut på att fördrivas just nu. Så vi var en sväng till Sundsvall här i veckan, lite shopping och god mat. I torsdags hängde vi med Js föräldrar och far/morföräldrar längs ångermanlandsälven för att kika på ett band som spelade från en båt och blev även bjudna på middag på High coast distillery, så gott och mysigt.
Sen igår så sov jag dåligt på natten men som tur var fick jag sova ut på morgonen så var inte upp ur sängen fören 11 nångång, rensade ut garderoben och storstädade huset, var även in och handlade, fick lite feeling för att boa. Haft så ont tillochfrån dessa dagar och igår natt och hela dagen igår så trodde jag verkligen denhär ungen var påväg ut inom snarast, tror därför jag fick sån känsla av att behöva göra allt. Men så fel jag hade, ingen bebis påväg ännu.. Jaja, mami och lillsis var iaf här och åt och stannade hela kvällen och myste och vart nån omgång yatzy. 
Klockan är 05:30, Theo vaknade ledsen för snart en timme sen och var lite svår att få honom att somna om, så jag blev pigg och nu vet jag inte hur jag ska lyckas somna om, dehär är alldeles för tidigt för mig att starta dagen. Älskar vanligvis tidiga mornar och långa dagar men just nu vill jag bara sova bort dom tills bebis väljer att komma ut, är less på att ha ont, saknar att kunna röra mig i min kropp, vill bara ha ut lillen nu. Nä vi hörs