Helg

Tjabba, idag tog jag äntligen helg efter att ha jobbat hela veckan, Anna hämta upp mig vid 16 idag och då for vi och åt middag på matkompaniet, så gott och mysigt! For sedan till henne, där vi fortfarande är och nördar Teen Wolf, haha helt inne i det. 

Imorgon ska vi fira kusin som fyller år idag, senare på kvällen blir det födelsedagsfest för Emma och Natha, så kalaslördag helt enkelt. Nä nu är det spännande på tv, vi hörs!

Så fint påväg hem från stugan för en vecka sen! 

Bloggtorka

Blir verkligen riktig bloggtorka såhär på sommaren, prioriterar det minst av allt haha. I fredags hängde vi i sidensjö, fick middag och så, hela lördagen spenderades till att servera på ett bröllop, var inte hemma fören efter 1 på natten. Söndagen vart en riktig slödag, vi låg i soffan från morgonen till kvälla haha, men det var skönt och välbehövligt. Måndagen var det dags för jobb igen, ett pass på hotellet, senare for vi till mormor och morfar och mös. Tisdag var jag ledig så hela dagen/kvällen spenderades i stugan, de va mys. Idag börjar jobbet på riktigt, ett kortpass på uh och nu är jag på gymmet för första gången på tre veckor, har ju varit förkyld hur länge som helst nu så kände att de va dax att dra sig tillbaka. Jaja, vi hörs!

Spontanresa

Hejhallå, i tisdags låg vi i sängen fram till närmare 2 nångång innan vi insåg att vi verkligen behövde hitta på något, spontaniteten slog till, vi bokade hotell, satt oss i bilen och drog till stockholm, haha så vid 9 var vi framme på hotellet. På kvällen tog vi bara en prommenad längs vattnet innan vi hoppade i säng. Onsdagen bestod av Grönan, åkte massa och vann även 2kg choklad.✌🏼 Tillbaka på hotellet innan middagstid för att fixa oss innan vi gick ut och käka på Friday's, mysigt! Landade i säng runt 11 nångång. Idag klev vi upp 9, åt frulle, packade ihop och drog på mall of scandinavia en sväng, hittade inge speciellt förutom en födelsedagspresent till mosters pojke som snart fyller år. Strax innan 12 var vi på E4an påväg hemmåt igen, nu har vi inte långt kvar innan vi landar hemma igen, det var en sån mysig resa, välbehövligt att göra något istället för att bara ligga hemma!

Idag är det även 4,5 år sedan det blev vi, 1,5 år som sambos också, som jag älskar dig min prins. Always and forever