GRATTIS PÅ 2ÅRSDAGEN MOSTERS LILLHJÄRTA

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tisdag

(null)
Från förra veckan när jag krossade syrran igen, hehe. Liksom över 100 000 steg på 5 dagar? Helt sinnes, vet inte hur jag lyckades haha.

Men tisdag idag och stegen är betydligt mindre än så länge, igår gick ja en liten prommis innan jag jobbade 14-22:30. 
Idag vaknade jag inte fören närmare 11, så trött och så förbaskat ont i ryggen, vet inte varför heller menmen. Annars har jag bara varit och storhandlat och nyss kommit hem, ser gårdagens Idol och väntar på att lillsis ska sluta skolan så ska vi gå ner på stan en sväng. Sen blir det väl middag och ska se om jag orkar mig ut på en prommis, annars blir det väl bara häng i soffan ikväll, börjar 5:30 imorgon så. Då drar det igång igen, 10 dagar på raken med jobb igen, varav 2 dagar med dubbelpass, varför är jag så dum i huvet och tar på mig så mycket jobb.. Jaja, får kämpa mig igenom detta och sen chilla lite med jobb, min kropp orkar verkligen inte haha.

Lördag

(null)
Alltså vad extremt dålig jag blivit på att ta bilder på senaste, helt sjukt, detta är enda jag fick med mig från igår?! haha. 

Jaja, började dagen vid 5, jobbade på uh 5:30-14 och sen var det bara skynda sig till förskolan där jag jobbade till 17, låång dag. Men sen blev det ÄNTLIGEN helg(!!), så for hem och duscha och gjorde mig iordning innan Perra kom vid 18. Vi tog ett glas vin innan vi rörde oss ner mot Allstar, väl där beställde vi in mer vin och mat sen blev vi kvar där hela kvällen. Så himla rolig kväll som avslutades med en sallad vid 02, haha har ju deal med mina systrar att vi inte får äta skräpmat osv så ja, det blev en sallad... Sen gick vi hem till moi innan Perra åkte hem och jag slocknade vid 04. Vaknade upp vid 8, så där blev det inte många timmars sömn.. Men var ovanligt pigg idag, trodde inte jag skulle få må såhär bra efter gårdagens shots... Haha, är nu i Sidensjö och haft kräftskiva, blir nog inte länge till innan vi drar oss hemmåt, är såå trött.