We’re going home

(null)
Från båttrippen igår 
(null)
Vi åt burgare till lunch med vyn vi har över poolen och havet, så obeskrivligt vackert.
(null)
Vi hann sola några timmar innan vi gick upp på hotellrummet och degade och sen gick vi och åt vår sista middag på hotellet. Sen låg vi bara och mös framför lite missade serier.

(null)
Right now.
Vi åt frulle vid 9 imorse, sista lyxfrukosten och nu är det slut på pannkaka till frukost varje morgon, sorgligt. Sen packade vi ihop och så och vid 11 checkade vi ut, gick ner till poolen och här ligger vi fortfarande. Det är säkert minst 30 grader i solen och man kan inte ligga länge innan man måste doppa sig i havet alltså. Vid 17 har vi tid för att få ta en dusch på hotellet och sen ska vi gå och käka pizza innan bussen kommer och hämtar oss 20:25 för att åka mot flygplatsen.
(null)
Känns jobbigt att lämna, jag saknar alla hemma men att komma hem, jobba och vara stressad igen är verkligen inget jag ser fram emot. Den här resan med min kärlek har varit över förväntan, hotellet är det finaste och lyxigaste jag bott på, frukostbuffén och middagsbuffén har varit helt sinnes, så sjukt mycket att välja på och det fanns aldrig något man saknade, det fanns allt verkligen. Vyerna vi fått sett, klarblått vatten, många soldagar, ja alltså det kunde inte varit så mycket bättre alltså. Nu ska vi njuta in i det sista innan vi har många restimmar framför oss och troligtvis lite sömn. Vi hörs!

Senaste dagarna på Mallorca

(null)
(null)
I söndags låg vi i solen, åt lunch vid poolen och drack mojitos, en bättre söndag om jag får säga det själv.

(null)
(null)
(null)
(null)
I måndags var det lite sämre väder, väldigt varmt med molnigt, så vi hurde cyklar och cyklade till ett naturreservat. Så annorlunda att cykla här då man måste för mestadels cykla ute på vägen då det knappt finns någon trottoar och vissa av vägarna är så små att bilarna knappt kan mötas, så läskigt haha. Men solen kom fram när vi var där och det var dödligt varmt men så otroligt fint där, helvärt det. Vi cyklade hemåt vid 14-15, 500m från cykelaffärn så började det spöregna, dyngsura som vi var sprang vi på affärn och köpte godis och skyndade oss sedan tillbaka till hotellet, där blev det en långdusch sen låg vi bara i sängen och käkade godis och tittade ikapp serier.

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Såhär såg tisdagen ut, vi åt frulle när den öppnade kl 8, sedan sprang vi ut och la oss i solen. Vi låg och sola och badade fram tills 14:30 ca då vi gick upp en sväng för lunch, sedan direkt tillbaka till våra platser. Vid 18:30 gick vi upp och duschade och gjorde oss redo för middag. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Onsdag började samma som tisdagen, frukost och sen direkt till solstolen. Där låg vi fram till klockan var 17, eller ja vi varvade mellan att bada då det var säkert minst 30 grader i solen. Väl uppe på hotellrummet igen duschade vi och fixade oss, vid 19:30 gick vi ut och käkade, hittade ett jättemysigt ställe med sån trevlig personal. Det blev 3rätters och en flaska rosé, mys! När vi skulle betala kom dom även in med varsin shot till oss, haha så oklart. Vi var tillbaka på hotellet vid 23 och somnade fort som attan, man blir så trött av att göra igenting alltså haha.

(null)
Idag är det torsdag och väckarn stod på 8 som vanligt, trötta och sega klev vi upp och åt frulle, vädret är molnigt men det ser ut att vara påväg att spricka upp. Vi kan ändå inte ligga och pressa idag då vi är lite småbrända här och var så vi tänkte passa på att åka båt idag, blir roligt att se lite nya vyer! Känns så surt att det börja leda mot sitt slut, inatt blir sista natten och imorgon sista dagen, imorgon går bussen 20:30 från hotellet, vill inte alls lämna men samtidigt har jag ju min hemlängtan också. Känns så himla bra att jag fått den här veckan med min kärlek och bara fått slappna av, inte tänka på jobb eller nånting, inte varit stressad på en hel vecka är nog rekordet. 

18 05 2018

(null)

Vart ska jag börja?

Vart börjar man förklara sin kärlek för någon?

Ibland känns det som orden fattas, att man verkligen inte vet hur man ska beskriva sin kärlek med ord för den känns så extremt stor.

Så känner jag för honom, det känns som jag inte kan älska honom mer än vad jag gör men nästa dag vaknar jag ändå upp och älskar honom ännu mer, obeskrivlig känsla.

Jag kan inte beskriva hur lyckligt lottad jag är, han är verkligen allt jag någonsin önskat mig. Han tar fram mina bästa sidor och han älskar mig lika mycket även fast han sett mina sämsta sidor. Han är den som alltid får mig att le när jag inte vill, han är den enda som får mig att känna mig trygg och han säger verkligen hur fin jag är även fast jag ser ut som en påse skräp. Jag kan komma på mig själv ibland när jag bara sitter och tittar på honom och har världens största leende på läpparna, hjärtat slår trippla slag och jag blir bara varm i kroppen, att bara titta på honom och inse att han är min, jag fick honom, jag av alla människor på denna jord fick denna perfekta killen. Han är lugnet jag behöver, han får mig alltid att skratta tills magen gör ont, han stöttar mig i allt och han är ljuset i allt mörker. 

Han är den jag ser min framtid med, han är den jag vill spendera mina dagar och nätter med, han är den jag vill uppleva allt med, han är helt enkelt den jag vill leva resten av mitt liv med. 

Nu har vi förlovat oss på 12000 meters höjd och han är paxad, en dag ska jag gifta mig med dig min kärlek, du är det finaste jag har och dig älskar jag mer än ord kan beskriva, jag är världens lyckligaste. 

Always and forever, he’s my perfect match 🖤


(null)