Söndag

Hejhallå! Det är söndag och nu är det några dagar sen sist igen.

Torsdag jobbade jag 7:30-15:30, sen for jag till Sidensjö där vi blev bjuden på middag och badade och mös på.

(null)
Fredagen så for vi ut på ulvön, vi solade, badade, åt och bara njöt. På kvällen hängde jag i stugan och mös med lillasyster sen sov jag även där. 

(null)
(null)
På lördagen åkte jag hem vid halv 1, gjorde mig iordning och vid 15 mötte vi upp pappa, hans tjej och hans kompis. Vi gick på Allstar och åt sen 16:45 gick bussen mot Skule. Väl framme stod vi i kö i en evighet men vilken kväll alltså, fick hänga med både mamma och pappa och Lars Winnerbäck på scen, det var en magisk kväll!

Idag är det söndag, började morgonen med att tvätta lite och packa, imorgon far jag till stockholm med mina systrar, mamma och min gudson och hade inte ens börjat tänka på packningen så haha.. Kl 14 for vi ut till stugan, min kusin fyllde år igår så var dax att fira henne, vi har blivit bjuden på fika och mat, och nu sitter vi och inväntar efterrätt!
Sen blir det hem och packa färdigt innan det är dax för sängen, imorgon klockan 7 bär det av, kommer bli så välbehövligt att få umgås med dom, mina favoriter.

Onsdag

(null)
(null)
(null)
Såhär såg min lördag ut, huur drömmig?!
Vi hyrde vattenskotrar med Linus och Emma och spenderade hela dagen och kvällen i stugan och drack även en hel del drinkar.

I söndags var jag sååå bakis så sov hela dagen/kvällen, var endast vaken för att äta typ haha..

(null)
I måndags fyllde min gudson/favorit lillkille år, han blir redan 9(!!!!!) år, det är helt sjukt vad tiden går fort! Så vi firade honom på dagen sen hängde vi hos mami på kvällen.

På tisdagen hängde jag med Anjelita på stranden nån timme innan jag börja jobba klockan 14. Och vilken helvetes kväll, det är oringen här i övik och vi hade så extremt med folk, ville bara lägga mig och gråta, usch alltså.

Jaja, idag är det onsdag och jag jobbar 7:30-15:30, sitter på lunch nu så ska strax kliva upp och jobba igen. En dag till sen går jag på 11 dagars ledigt, äntligeeeeen.

Redan fredag

HERREGUD VAD VECKORNA SPRINGER IVÄG!!

(null)
I måndags hade vi morgonmöte med jobbet, sen fick jag hjälpa till lite efteråt med att plocka in massa varor och så. Slutade strax innan 12 och då for vi ut till Jespers kusiner för att sola och bada och fira hans farbror, mys! 

(null)
I tisdags hämtade vi upp mamma och syrran vid 9 och rullade då mot Salusand, där hängde vi ända fram till halv 5 då vi rullade hemmåt för middag. Vi lagade tacos och på kvällen for vi till Nävertjäl och tog ett kvällsdopp, hur mysigt?!

(null)
Bild från tisdagkväll.
På onsdagen följde syrran med oss till Sidensjö för mer sol och bad, där hängde vi fram till efter 4 då vi drog oss hemmåt. Blev middag på Pinchos och sen hängde vi bara framför tvn innan jag behövde gå och lägga moi.

(null)
Torsdagen jobbade jag 5:30-14, sedan hem, vi åt subway och vid halv 6 hämtade vi upp Linus och Emma och for och bada i Nävertjäl! Kom hem vid halv 9, vi kikade lite tv sen blev det sängen.

Idag är det fredag!!! Jag jobbar just nu, började 5:30 och slutar 14, ska sedan handla inför morgondagen och sen ikväll blir det middag på Pinchos med mina systrar och mami tror jag? Sen blir det Mamma mia på bio, hur mysigt?! I helgen är jag ledig så ska njuta till fulloo!! Vi hörs