Hallå från fjällen

Hejsan! I onsdags efter jobbet packade vi ihop våra grejor och drog oss direkt mot fjällen, väl framme tog vi det bara lugnt innan vi gick och la oss. Torsdagen så klev jag upp, tog en löprunda, vi gjorde lunch sen drog upp oss på fjället en sväng, myys! Väl tillbaka la vi oss i soffan framför tvn och degade innan pojkens föräldrar bl.a kom upp. Fredagen drog vi upp på fjället allihopa, mysigt men blåsigt och snöregnigt, men blev lite lek och våfflor! Väl tillbaka blev det afterskii och alldeles för mycket öl.. blev tidig säng för mig där runt 23:30 nångång. Idag har vi varit uppe på fjället igen, åkning och hamburgare till lunch där uppe, bättre idag, dock lite blåsigt, sen väl tillbaka blev det såklart afterskii igen! Nu är det dax för sängen igen då man är helt slut på efter dessa lååånga dagar här uppe, imorgon blir det vår sista dag/kväll då vi åker hem på måndag eftermiddag då både jag och gubben börjar jobba igen på tisdag. Menmen, njut medans man kan, godnatt!

20 mars 1996..

Hallådär! Haft en GRYM helg, på lördagen fixade vi massor, handlade, städade osv. Vid 6 började det droppa in folk, bjöd på bål och hade en kung kväll med mina fina vänner! Igår så blev jag gammal, 20 bast, morgonen började med min älskling, fick frukost på sängen och min present, han är bäst!! Gjorde sedan paj, hade smörgåstårta och bakade tårta, vid 4 kom hela släkten, så trevligt, hade en riktigt bra födelsedag!

Friyay

Godmorgon! Igår jobbade jag 05:30-14:00, for sedan hem, gjorde middag vid fyra när baby kom hem. Sen låg vi och kolla serie innan jag drog mig till gymmet vid halv åtta, sprang 5km(!!), det går framåt vilket jag tvivlar på att det kommer såå ofta.. MEN får ju bevis på att det gör det så det är så roligt! Jaja, idag är jag helt död i bena och fötterna efter jobbat varje dag denna vecka och även varit på gymmet typ varje dag, och även idag tänkte jag till gymmet och jobbar även ett kvällspass sedan. Nä nu ska jag kirra frukost och så, har en del att göra idag innan jag börjar klockan 16.