hatar rubriker ;)

same shit.

skolan har väl varit.. bra?
haha, garvat lite ba
hehehehe..
nemen på morgonen hade ja tyska, då spela vi in nå skit elr nåt men a. sen hade vi redovisning av uppfinningen. HAHAHAHA, säger jag bara.. jag höll på dö. jag hade gjort en reklamfilm.. HAHAHA, jag trodde jag skulle skämmas ihjäl x) när man väl gjorde den var den ju bra men sen när man titta på den... HAHAHAHA.. iaf sen hade vi svenska, jag skrev typ nå bokrecention. sen hade vi lunch och efter de hade vi so, haha, höll typ på garva ihjäl mig, vart tog vägen vägen väggen ? xd haha, de va ba jag som fatta :o men a. sen sluta vi klockan kvart-20 över 2 typ.
nu sitter jag och gör ingenting, elr ska typ gå ut och sätta mig i solen och göra läxa ;) de gillas, elr inte läxa men solen såklart ;) eh,hehehe..
nemen måste få den läxan klar nu, den ska ju trots allt lämnas in imorrn.
så återkommer när de finns nå mer att säga.

btw. jag har ''prao'' i maten på torsdag :oo ohno. fast få sluta typ halv 1 ;) hehe, men för ni som inte vet så måste hela klassen har en ''prao'' dag i köket. man börjar vanlig tid i skolan sen klockan kvart över 10 går man till maten och hjälper till där, jag har hört att man får typ torka disken. man ba kul? elr.. nä. de ä typ aspinsamt för man måste ju ha en såndär när mössa. assexigt ;o jag ska fråga ifall man får behålla den (a) elr.. nä :D
men nu måste jag kila. tjaaarå.

grattis

grattis mor på morsdag!
hoppas du får en bra dag.
du är värd det bästa
en bättre mamma kan man inte ha!
jag älskar dig. (L)

:o

åh vad jag är less.. :(

iaf.. igår så var jag med emma och simon, vid 8 for vi till coop och köpte chips, dricka och godis. hahah, man kunde tro att de va typ te 10 pers elr nå hehe (a)
sen när vi kom hem så titta vi på ''step up''. asbra, fast vi såg inte klart den, då börja vi se ''brüno'' fast vi såg 1 min typ sen orkade vi inte se den för den var på eng och ingen text. haha. då såg vi ''linas kvällsbok'' HAHAH..
sen typ vid 12 gick jag hem.

idag vakna jag 10 i 11, elr blev väckt då, lite panik elr vad?? sprang upp, åt frukost, gjorde mig i ordning sen gick till bussen halv 12, fast då fick jag åka me emma istället å a. vi for te stan å typ dela ut dom där jävla 300 lapparna :o de tog ba en timme, hehe. men från början var de typ aspinsamt, sen typ gav man ba och så. hahaha.
nu sitter jag här och gör inte mkt. ikväll, elr typ vid 5-6 ska vi till farmor och fira morsdag, de ä ju imorn men farmor kan inte då för hon måste förbereda sig inför sjukhuset på måndag :( jag hoppas dom hittar felet!
aja, ska väl göra nåt nu, inte för jag orkar de men a.
återkommer.