Tisdag

Hejsan, tisdag idag och dagarna går för fort. Helgen bestod alltså av häng i saxnäs med ett skotergäng, var sjukt kul med så många skoterintresserade! Dagarna bestod av att hänga på fjället i skogar och på myrar och bara köra och lära sig en massa nya grejer, även hjälpas åt att gräva upp alla skotrar som satt fast! Kvällarna bestod av afterskoter, lekar, bärs, god mat och hänga med allt folk, hade en toppenhelg förutom att skotern pajja men vi gjorde det bästa av situationen! Igår var jag tillbaka på jobbet igen, sjukt segt då jag bara jobbar lite nu och då nu för tiden och idag har jag hängt på staden med syrran, bla köpt ett stöd för handleden då den inte alls vill sammarbeta med mig. Jaja, ikväll blir det gym med Maja sen bara häng i soffan, jobbar frukost imorgon. Vi hörs


Onsdag

Hallådär! Har inte alls haft tid att blogga, har packat och hållt på flytta varenda dag, just nu är det inte mycket mer än sängen kvar i läggan, så ja, har just vaknat upp edter sovit sista natten i läggan, lite tråkigt må jag säga men jaja. Idag jobbar jag mitt enda pass denna vecka, 10-16:15, ett kortpass därav, efter det blir det fortsätta flytta och även börja städa ur lägenheten. Imorgon åker vi mot saxnäs för att köra skoter med ett helt skyhighgäng, ska bli så roligt och jag hoppas verkligen att jag lär mig massor denna helg, ska bli skönt att komma iväg till fjällen igen!! Nä, nu ska jag hänga framför tvn ett tag till innan jag måste kliva upp och göra mig iordning, hörs.

Målarhelg

Hejhallå, igår när jag sluta jobbet for jag hem till papsen, tog tag i min lillsis och satt igång hög musik, vi bytte om och börja måla, tog bara en timme innan pappa ropa att det var mat och dirr sprang vi till matbordet där tacos var uppdukat, ungefär så. Så hungrig som vi var satt vi där säkert en timme och käka, efter det blev det en tripp till hemmakväll för ett köp på flera kilo godis!! När vi kom hem igen var vi trötta och inte alls taggad på att fortsätta vårt projekt, så vi hamnade i soffan innan vi gick och la oss. Idag har jag jobbat 7:30-16, väldigt stressigt pass men gick ju bra ändå. Kom hem, tog tag i lillsis och fortsatt att måla, inte så långt efter blev det paus för middag innan vi fortsatt, tog bara en 45min innan vi blev kallad på igen för efterrätt. Efter det fortsatt vi en timme ca innan vi var klar för kvällen, landade sen i soffan framför tvn med massa godis, så välförtjänt, imorgon blir det förhoppningsvis klart dedär! Har min syster att tacka för att hon hjälpt mig så mycket, hade aldrig hunnit detta i helgen annars, och hade nog inte alls orkat heller utan henne, hon är bäst! Nä, nu blir det sängen snart så jag får vakna upp till morgondagen då min kärlek kommer hem, saknar honom så mycket alltså, usch, hatar att sova själv, vara utan honom i huvetaget liksom! Nä vi höres, pussar!