Torsdag / Skitfeber

ONSDAG:
(null)
Såhär lycklig var lillen över att pappan var hemma och åt lunch med honom.

(null)
Var och målade klart hos pappa och fick även in de mesta av möblerna igen innan vi landade hemma igen vid 16. Lillen kändes väldigt varm så tog tempen och den var på 39,3.. suck.

(null)
Så kvällen bestod bara av mysmysmys. När vi gick och la oss hade vi en väldigt orolig bebis, han somna till och vaknade och var ledsen efter bara 10 minuter kanske, och så höll det på näst intill hela natten, han vred sig, drog i mig, slog mig, sparkade mig, knuffade ut mig ur sängen, grinade och ingenting dög.

(null)
Här var omkring 03:40 och han somnade äntligen påriktigt och jag var sååå trött och redo att förhoppningsvis skulle få sova några timmar. 

TORSDAG:
(null)
06:40, pigg och glad kille, herregud vad jag inte alls ville vakna upp då men glad över att lillen var glad och feberfri. 

(null)
Feberfri och sprang runt i sin gåstol hela morgonen fram till sovstund så bestämde jag mig för att vi skulle åka på träningen, så när lillen sovit for vi och träna. Sen var vi hemma lagomt till pappan kom hem och åt lunch, åt lunch tillsammans sen for vi och handla innan vi landade hemma för lunchsovning. Lillen sov och när han vaknade igen var febern tillbaka, smög på och precis som igår så började dagen bra men febern kom som en smäll på käften på eftermiddagen.

(null)
Hur kan den va så hög, sen bara försvinna och sen bara komma tillbaka och bli skyhög igen? Så synd om vår lilla.

(null)
Efter middagen for vi och hämta ut bilstolen vi köpte i helgen, asså oj så snygg den är och oj så nöjd jag är över att vi köpte en svängbar. 

(null)
Kvällen har bestått av mys i soffan bara, vi har en helt utslagen hjälte här hemma. Förhoppningsvis blir det mer sömn inatt, tvivlar på det men man kan ju alltid hoppas. Godnatt