Söndag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi blev kvar i stugan hela lördagen och sov där till söndag innan vi rullade hemmåt.

(null)

Vi kom hem och tog de lugnt en stund innan lillen ville fara och hänga hos farmor och farfar sin, så vi for dit en stund och sen for vi och kikade på fotbollsmatch.

(null)

(null)

I måndags vankades jobb, sen på kvälla kom lillsis och mami hit på middag och vi bokade en liten miniresa i sommar.

(null)

(null)

(null)

I tisdags var det stängningsdag på föris, så jag fick va hemma med lillen och Perra och Edith kom hit och myste med oss, så himla trevligt, var alldeles för länge sedan!!

Onsdag vaknades jobb och sen spelade vi padel ute faktiskt, väldigt trevligt och torsdag vaknades de jobb sen jobbade vi lite på trallen.

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredag, jobb, sverigematch och pappa fyllde år. Så jag och lillen var ute i stugan och firade honom och sen sov över där. 
Lördag så mötte vi upp J på stan, fixade några ärenden och tog en lunch innan vi landade hemma. Vi bara myste hemma, var så trött och blev ännu tröttare av vädret, inna  vi la oss låg vi och kikade ut på alla blixtrar, för jäääklar vad de blixtrade igårkväll.

Idag är det söndag och det är en lika seg dag idag, lillen sover just nu och ska snart väcka upp honom. Tänkte försöka få till ett träningspass också.. men herregud är så trött, men vet ju att jag är trött för att jag inte tränar.. haha sån jävla ond cirkel, skäärpning!!!