Falling apart

(null)
För några dagar sen satt jag och kände på dina fötter sparkandes mot mina händer igenom din mammas mage, igår var du i min famn och jag är så lyckligt lottat att ha fått så otroligt fina syskonbarn, igår i 2 timmar med dig i min famn stannade tiden för en stund och jag kunde slappna av för en stund. Välkommen till världen 🖤

Det är tisdag och dagarna blir bara värre, jag mår riktigt kass och är trött konstant, jag är helt slut på, jag sover knappt och tankarna i mitt huvud gör mig galen. Annars då? Jag ska iväg på gymmet nu snart sen jobbar jag hela kvällen, otippat va. Nä, vi hörs.

Måndag

Ny vecka igen, veckorna går så fort men dagarna så segt?? Så ologiskt och konstigt men så äre. Jag är less och trött konstant men vad gör man alltså, haha.. 
Vad har hänt sen sist då? 
I fredags jobbade jag 5:30-14 och sen var jag på gymmet en sväng med Elina, for sedan hem till min prins. Vi spenderade kvällen hos mami med henne och lillsis, mys!

(null)
Denna skönhet beskriver min lördag, tidigt på lördagen rullade vi mot sidensjö för att hämta en släpvagn för att sedan fara mot härnösand för att kika på en skoter, den på bilden alltså. Den fick följa med mig hem och vi stanna till i sidensjö nån timme för att köra litegrann, så underbart!! 
(null)
Vi for sedan på affärn och handla middag, åt och drack vin, sen kom Agnes, Emma och Linus och vi umgicks ett tag innan vi drog på krogen och dansade! 
Söndagen bestod av jobb hela kvällen, klockan halv 9 fick man en snap på en bebis också, dvs jag har blivit moster igen!! Grattis min älskade syster till en underbar liten pojke 🖤

Måndag idag och jag tänkte klä på mig nu och fara till mormor och morfar en sväng, börjar jobba kl 15 så de känns lite segt menmen, de e ju ba härda. Vi hörs

Skitvecka

(null)
Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar att ligga på honoms bröst och bara lyssna på hjärtslagen. Fyfan vad jag saknar honom.

Vilken jädra skitvecka dethär har varit, huvudet vill massa saker men kroppen säger nej, det har blivit en massa tankar och jag saknar ihjäl mig efter min sambo. 
Sen jag skrev sist har jag jobbat och legat i sängen typ, igår var jag även på gymmet vilket känns rejält idag. Idag SKA jag städa, tvätta och på gymmet igen faktiskt, och jag ska hinna det innan jag börja jobba kl 17. Borde inte vara något problem om jag bara sätter igång någongång.. Nä, rappa lite så denna dag gå fort och förhoppningsvis kommer han hem ikväll, håller alla mina tummar!!!!