Måndag

Goddag! Igår kväll fick jag inte sova fören närmare 1 vilket gjorde det såå jobbigt att kliva upp imorse. Men jag pallra mig tillslut ur sängen och upp till jobbet, jobbade 7:30-15:30 egentligen men fick jobba över till 17 typ. Men det gick ju för sig också. For hem och åt middag sen for jag på gymmet och körde lite intervaller bl.a. Nu blir det sängen, är så trött, nattinatti! 

Söndag

Helgen har varit såå bra, började fredagen med jobb, jobbade över till kvart i 5 sen åkte jag raka vägen till honom för en myskväll. Åkte hem vid 3 dagen efter, gjorde mig iordning sen hämtade Linnea upp mig och vi for till stan på förfest, sen gick vi vidare till harrys, var en jävla kul kväll! Han hämtade mig, vi käkade sen for hem till honom och sov. Idag har jag varit såååå bakis, obeskrivligt, vi köpte subway och sen har vi bara myst så det har varit helt okej ändå. Nu ligg jag bara framför tvn, jobb väntar imorgon. 

Torsdag

Dagarna bara går och går och denhär veckan har jag inte gjort någonting annat än att jobba och träna så roligare än så är det inte. Börjar 14 idag och jobbar till 22:30, sen börjar jag 7:30 imorgon.. Slutar vid 4 och då får jag ÄNTLIGEN träffa honom igen.