The time is running away from me

Tog mig till gymmet och sedan till skolan för en lektion, gör fortfarande ont i magen av att sätta sig bakom ratten dock.. Menmen, gör dock ondare i magen när jag kom på idag hur lite skola jag har kvar och snart börjar framtiden på riktigt, det är skrämmande för vet ej vad jag ska ta mig till haha. Snart lov, sen klassresa, sen små lovdagar och sen är vi utomlands och sen är balen och studenten, det bara springer iväg nu, helt sjuukt.

Tisdag

Idag känner jag inte alls för att kliva upp ur sängen, känner ingen livslust alls och känner mig helt mörbultad på insidan. Känner inte alls för att börja leta efter bussar som går för att sedan gå ut i denna snön som kommit. Nä, idag skulle jag hellst bara viljat legat kvar i sängen resten av dagen, lyssna på musik och kika efter livslust på weheartit haha. 

Måndag

Usch, har tappat all blogglust igen..
Iaf, idag har det inte hänt mycket, satt mig bakom ratten igen, skakade i hela kroppen men tog mig igenom det, nångång måste jag ju ändå göra det igen så fick bli idag. Tog mig till gymmet ikväll och har även handlat, skönt med lite egentid.