Måndag

(null)
Denhär killen vill inte alls ligga i babysittern längre, han pressar sig upp eller försöker krypa ur

(null)
En liten trött gosis

(null)
En glader lördagmorgon

(null)
Fick lov att fara och handla efter frukost på lördagen då det behövde kompliteras en del, så lämnade familjen hemma och passade på att åka på gymmet innan jag handlade, nejmen alltså herregud vad jag saknat det, hade sånt lyckorus under och efter passet!! Suger verkligen att vi bor lite väl långt ifrån gymmet för att jag bara ska kunna åka och köra ett pass, för saknar det verkligen.

(null)
Denna snap fick jag skickad till mig under tiden jag var borta, haha

(null)
Påväg hem från stan ringde pappa och frågade om vi ville hänga med ut till min farmor för att va ute och grilla korv, självklart tacka man inte nej till det så for hem, packade ur bilen och i den igen och tog med mig barnen dit.

(null)
Efter det landade vi hos pappa för middag, väldigt mysigt

(null)
En gladfis söndagmorgon, haha han är alltid så glad så vi blir rakt bortskämd

(null)
Söndagen spenderades ute, var så otroligt fint väder så vi gick ut på prommenad, vi var ute i 3 timmar innan vi landade hemma igen, och Louie sov i vagnen hela tiden.

(null)
Vi fixade en liten pysselhörna till barnen i vardagsrummet, blev väldigt uppskattad av Theo så där satt vi halva eftermiddagen och målade.

Måndag igen, känner mig fortfarande så nedstämd och börjar verkligen lessna på det, vet inte om hormonspiralen kan ha med det att göra? Brukar ha mina dippar ibland men aldrig har det varat såhär länge. 
Annars så gör vi inte många knop idag, var en jobbig natt så är väldigt trött, har tagit en prommis på bandet men det var väl det haha. Ska förbereda lite mat nu så dom har middagen redo här hemma för jag ska till Malin och hänga med hon och Agnes, tänkte lämna barnen hemma då dom är lite snoriga och Agnes har ju sin bebis så, skönt att få hänga lite utan barnen för en gångs skull. Nä, vi hörs