Söndag

(null)
Äntligen är det söndag och denhär jobbhelgen är snaaart över. 
I fredags var jag ut på en prommis och sen följde jag med lillsis som skulle vara barnvakt en stund, sen började jag jobba 16. Igår lördag så hängde jag hos min moster hela dagen och hjälpte hon måla och spackla lite i hennes hus innan jag började jobba 16 igen. 
Idag är det söndag och jag har precis vaknat, sjukt hur länge man sover när man går och lägger sig så sent, är van att somna vid 7-8 och vakna vid 6-7 hehe.. Jaja, vet inte om jag ska till moster idag igen eller om jag ba ska chilla innan jag börja jobba 14:30. Vi ser väl, hörshej.

Torsdag

(null)
Hejhallå, veckan bara springer iväg och jag hinner inte riktigt med. I tisdags for jag ut till farmor, fick lunch och fika, så mysigt att få umgås med henne min lilla gos. På kvällen mådde jag kasst så låg bara i soffan och kikade på youtube typ. Igår jobbade jag, sen kom lillsis hit för att hjälpa mig rensa ur garderoben, så skönt när det var gjort. Hon stannade på middag och pappa kom även förbi och käka, sen slängde vi oss i soffan när dom for och jag somnade där strax innan 8.. Haha, trött som man är. 
Idag är det torsdag och jag är ledig, har inget inplanerat förutom ett möte kl 13, så ser väl vad jag hittar på idag. Vi hörs

Måndag

(null)
INGET KLÅR EN LEDIG MÅNDAG.
Alltså det är så obeskrivligt skönt att va ledig en måndag, när alla börjar jobbveckan så är man själv ledig, det måste jag säga är de posetiva med att inte jobba mån-fre haha. 

Igår vaknade jag upp med minstingen vid 6, vi myste tillsammans fram till resten av huset vaknade vid 9. Sen hängde jag kvar hos mami hela dagen, vi fick middag där och nästan hela familjen var samlad, mys!! 
Idag har jag som sagt varit ledig, vaknade dock redan innan 7 imorse, inte så konstigt egentligen då jag somnade vid 8 igår kväll, hehe.. Jaja, har varit hos frissan en sväng då färgen hade släppt litegrann sen har jag hängt hos mormor och morfar, åt lunch och kaffe på det, bästa. 

(null)
Tog mig sedan äntligen ut på en prommis och ack så skönt det var, fattar inte varför det ska vara så svårt att ta sig ut när det är så skönt när man väl är ute.
Nu har vi nyss ätit middag och diskat undan, så ska snart pallra mig mot Anjelita för lite häng innan sängen kallar igen.