Fettisdag

Hejhej, igår jobbade jag kväll och idag började jag 7:30 = trööött. Idag var jag bara inkallad för att göra semlor, stod enda fram till 12 och greja, sjukt drygt men rätt slappt haha. For sedan och handla nån middag till idag, blir tacopaj, inte helt fel enligt mig. Vet inte vad som händer ikväll, blir väl soffhäng om jag inte är helt fel ute. Mår väl inte kung idag, varit lite yr till och från och sömnen är lite rubbad så. Menmen, vi hörs!

Lördag

Goddag! Igår jobbade jag 16-00:30 och inatt har jag knappt sovit någonting, så less. Somnade runt 2 sen vaknade jag vid 5 pga världens benvärk, gjorde så ont alltså höll på dö, låg vaken till halv 7 då jag klev upp och gjorde mig iordning för att börja jobba halv 8.. Skulle egentligen börja 10 men då folk blir sjuk osv så måste man ju ställa upp tyvärr, är helt slut på i huvudet. Jaja glad är jag för det för när jag slutar vid 15 ska jag hämta upp mina två guldstjärnor, ska vara barnvakt enda till imorgon så blir mys hela kvällen med mina bebisar! 

Mosters ❤❤❤❤

Frukost

Godmorgon! Här är min frukost just nu, kan man starta dagen på bättre sett? Är ledig idag och har inget alls planerat, är så trött dag som kväll just nu och har ingen aning varför, jaja, blir väl ett spinningpass ikväll iallafall men annars vet jag inte alls vad jag ska göra haha. Jaja, roligare än så är det inte, vi hörs.