Helg igen

(null)
Från i lördags när vi tog ner ett träd som dött och fick hjälp med att hiva iväg allt skit vi samlat på oss på tomten, gamla trallen, trädet, löv osv..

(null)
På kvällen var vi bjudna till papi, åt massa gott och bara mådde, sen sov vi över där, så mysigt.

(null)

(null)

(null)

(null)
På söndagen for vi på byggmax och köpte virke för att sedan åka hem, Linus och Emma kom hit och hjälpte till och åt middag tillsammans, väldigt trevligt!

(null)
På måndagen var det halvdag på föris, så lillsis var så snäll och hämtade lillen och var barnvakt åt honom tills vi slutade, så himla uppskattat, både av oss men framför allt av lillen då det bästa han vet är att få vara med henne och vovven.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
På tisdagen var det jobb, sen for jag och lillen till syrran och hängde och hon klippte även mig, så välbehövligt!! Vi har alldeles för lite tid tillsammans nu för tiden. 
På onsdagen vankades jobb, sen hängde vi bara hemma, tog en kvällsprommis och myste.

(null)
På torsdagen var det varmt, att jobba och inte ha ac i bilen är väldigt svettigt. Sen gjorde vi inget speciellt på kvälla.

(null)

(null)

(null)
Igår var det fredag, jobb som vanligt och sen hem, åt tacos i vanlig ordning, städade, sen lämnade vi lillen hos hans farmor och farfar och vi for och spelade padel med Emma och Linus, blev en riktigt skitmatch för vår del menmen. Sedan blev det en sen kväll då vi satt igång masked singer efter vi kom hem.

Idag är det lördag då som sagt, vaknade alldeles för tidigt imorse och nu har vi bara mysmorgon, J har farit iväg för att ha skjutning hela dagen då han håller på att ta jägarexamen, så får se vad jag och lillen hittar på idag.