Måndag igen

(null)
(null)
Kolla vad mysigt vi hade i fredagskväll ❤️

Hej, det är måndag och min helg har varit helt okej, fredagen bestod av jobb 7:30-16 sen på kvällen hängde jag med Agnes, vi drack vin och dansade i timmar, så roligt! Lördagen vaknade man upp ej så pigg, hängde hos mamma i några timmar innan jag började jobba 19, var mellos efterfest så var ju lite roligare än vanligt. Söndagen hann jag bara vakna innan jag åkte och jobba igen, sista passet på Allstar, känns lite tråkigt då alla är så himla skön där men hälsan går framför. 
Annars då? Började 5:30 imorse och käkar lunch just nu, slutar 14 så tänkte hem och sova då, är såå trött!!! Nä, men nånting sånt iallafall, haha vi hörs!

Onsdag

(null)
Alltså kolla frukosten imorse!!! DRÖM

Hejhallå, det är onsdag och halva veckan har snart gått. I måndags var jag ledig, hängde hos syrran som vanligt på mina lediga dagar haha.. På kvällen for vi och handla, lagade mat och kikade på gåsmamman som vanligt, mys.
Tisdagen bestod av jobb 7-15:30, hem och lagade mat, åt och sen for till mamma och lillsis för en kaffe. 
Onsdag och jag började dagen med en frulle på elite med Linnea som var hemma, så mysigt och gud vad jag saknat henne!! Vid 12 drog jag på gymmet och vid 14 var jag på jobbet, jobbar just nu och slutar runt 22 om allt folk bara vill gå någongång. Sen ska jag hem till världens mysigaste famn och sova. Imorgon väntas dubbeljobb, bara att härda.

Söndag

(null)
Det finns inget bättre än lediga helger. Började som sagt dagen i sidensjö med en skotersväng, sen blev det dusch och vi gjorde iordning oss. Vid 4 var vi ute på veckefjärden och vid 5 anlände födelsedagsbarnet, det blev mat, lekar, skratt och dans, och några glas vin såklart. Hade en så rolig kväll!
(null)
Att jag fick världens finaste kille, åh vad jag älskar honom.

Idag är det söndag, vi låg och drog oss i sängen i några timmar och nu har vi nyss landat i sidensjö för att fira Jespers bror. Ikväll blir det bio med syrran och mor, ska bli så mysigt!!