Torsdag

(null)
Min dag, började med uppstigning 04:45, jobbade 05:30-14:00 och sen (hör och häpna) for jag till gymmet(!!!). Med mycket ångest och en eller två tankar att fara hem och lägga mig i soffan när jag slutade så tog jag mig ändå till gymmet när jag slutade. Jag har aldrig, sen jag börja gymma, haft sånt här långt uppehåll. Det har varit månader med stress, ångest och mycket jobb att jag helt enkelt inte orkat, någonstans har kroppen och huvudet bara sagt nej. Kanske behövde jag dehär uppehållet eller så kanske inte, kanske hade ångesten och stressen inte varit så stor om jag bara spendera några timmar på gymmet eller så kanske inte, jag vet inte men jag har bara sagt nej och hittat på ursäkter. Kände mig så himla glad och lättad när passet var över, nu längtar jag så mycket för att komma igång igen. 

Annars ikväll så hade Pinchos här i övik smygpremiär och vi var två från uh som fick gå och käka gratis så jag drog med mig Maja! Så gott och så mysigt att få lite kvalitetstid med henne. 
Nä, är så trött nu så ska nog joina sängen, jobbar 7:30-16 imorgon.. vi hörs!

SVERIGE 🇸🇪

(null)
I måndags jobbade jag 7:30-15:30, sen gick vi ut och åt på public. När vi var mätta och belåtna gick vi och spela minigolf där lillsis mötte upp oss och vi avslutade sedan med glass på uh. 

(null)
Tisdag var jag ledig, mötte upp syrrorna och barna och vi tog en picknick i parken, så mysigt och härligt väder! På kvälla drog jag och Jesper till sidensjö för fotbollsderby där matchen blev 2-2.

(null)
Idag har jag jobbat 5:30-14 sen for jag och handlade och sen hem och fixade, enligt Jesper får man äta chips till middag när det är fotboll på tvn. Haha nemen detta var bästa idéen på länge, äta tills vi rullar fram och se Sverige förhoppningsvis vinna!! Nä, nu börjar andra halvlek, vi hörs! 

Midsommar

(null)
Hejhallå, vilken midsommar man fick! Vädret var ju det sämsta på länge men vi gjorde de bästa av saken. Vi for och hämta upp Linus, Erik och Agnes vid 11, for till bjästa och börja dricka och fixa lunch, strax innan 1 kom Emma och vi satte oss vid bord.
(null)
Vi käkade lunch och det blev ett x antal shottar, sedan blev de drinkar och vi begav oss utåt.
(null)
(null)
(null)
(null)
Det blev en omgång fearpong, en massa skratt pga alla utmaningar och gissa vilka som vann? Jo girlseeen ofc.
(null)
Vi gick sedan in och fortsatt drack och snacka skit innan de va dax för middagen, grillad oxfilé som blivit tradition på midsommar haha. Så fruktansvärt gott!! Kvällen fortsatte med mer lekar och spel och vi landade i sängen vid 2:30 typ. 

Idag är det lördag och vi vaknade upp i bjästa och hängde där ett tag innan alla for hemåt för uppfräschning, sedan möttes vi upp hos Linus och Emma igen för middag och spel. Nu börjar snart Sverigematchen så vi sitter bänkade, alla med en bärs i handen förutom jag som jobbar imorgon... så kul. Jaja, vi hörs!