V.35

(null)
(null)

Igår gick vi in i v.35, hör ni hur galet det låter, denhär ungen kan ju komma nästan när som helst! (Kommer säkert gå över bara för det..) Men igår fick vi iaf komma in på ett tillväxtultraljud och allt såg bra ut som tur var, lillen var lite under kurvan men fortfarande inom det normala så det var skönt att få kvitto på.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Annars så har vi bara levt i vattnet dom senaste dagarna, vädret har levererat 30+ och sjön har visat uppemot 27 grader, så himla härligt. 
Klockan är 5 och jag har min natt där jag inte kan sova, händer ca 1-2ggr i veckan, kliver upp vid 3 för att gå på toa och sen kan jag inte somna om, så himla jobbigt, man är som en zoombie resten av dagen. Menmen, ser väl vad som händer idag, väderapparna visar väldigt olika, vissa visar moln och lite regn medans andra visar strålande sol, så ser väl om vi hamnar nere i sjön idag igen. Theo älskar det och det gör det väldigt lätt för mig att underhålla honom på det viset! Nä, nu ska jag försöka blunda en stund och hoppas man somnar om, lär inte hända men värt ett försök innan lillen vaknar. Vi hörs