HEJ EGO ♥

Jag har fastnat i min älskade onepiece, tills döden skiljer oss åt.

Jag undrar hur många bilder det finns bara på mig i min dator, det är seriöst överflödigt, jag måste seriöst sluta vara så ego..

Fredag

Godmorgon! (Och ja, redan..) Haha, låg och titta på en film i soffan som började nio igår, somnade efter en kvart av filmen sen väckte pappa mig vid halv elva och då gick jag och la mig i sängen, så sov ganska länge ändå, men skönt som satan att lägga sig så tidigt kan ja lova! Ska hä igång höög musik och fortsätta packa och sen duscha och göra mig iordning! Sen far vi te solberg över nyår och så, kommer kanske bli nån bloggning, inte säker om de e nån som tar med sig dator eller inte, kanske jag ska göra? Nje, vi får se, kameran hänger såklart med iaf. Hörs

Svar på kommentar + senaste inköpen

sofia om Onsdag:
dåligt fin du är!
och vem är du tillsammans med ? visa bild :)

Fick denhär kommentaren idag, tittade bakåt i arkivet och såg att du hade kommenterat förut och då lät de som om du bara var sjukt less på min blogg osv hahah, så varför tillbaka nu mycket bättre? Säg vem du är, jag bits inte! Jag är iaf tillsammans med andré östling, titta bakåt i arkivet och jag lovar dig att du hittar han där någonstans!

Visar de senaste inköpen:
+ massa underkläder som jag inte orka visa. Tre bh:ar och tre trosor. HELNÖJD!