Långhelg

(null)
Sen frukost just nu, eller brunch kanske det blir, haha.

Onsdag och jag är ledig! Igår jobbade jag dubbelpass, först på förskolan hela morgonen sen på uh hela kvällen, var helt slut på när jag kom hem igårkväll. Imorse vaknade jag när Jespers väckare ringde vid 6 och var pigg och kunde inte alls somna om. Så såg ikapp lite serier sen vid halv 9 klädde jag på mig och tog en prommis. Väl hemma igen for jag och gjorde några ärenden och sen har jag bara börjat packa och tagit en dusch. Nu ligger jag framför one tree hill och äter, ska snart fixa klart allt som behöver fixas innan vi åker upp till fjällen när Jesper slutat jobbet. Underbart! 

Måndag

(null)
Halloj! Måndag och jag har varit ledig.  Vaknade innan 8 imorse, låg och vaknade framför lite serier innan jag klev upp och gick ut i finvädret! Tog en prommis till syrran, mös och drack kaffe innan jag gick på affärn för att handla middag och sedan hem igen, så skönt att börja röra på fläsket igen, haha. Nä, har landat i soffan och börjat kolla in ex on the beach, är ett sånt fan av serier med mycket drama haha, ska kolla klart sen börja med middagen. Ikväll tänkte jag hänga med Anjelita och prata ikapp lite, en evighet sen vi sågs! Vi hörs

Lördag

(null)
Igår var så mysigt!! Middag på public, Nordman på folkan och sen tog vi ett glas vin efterråt på olles, så himla uppskattad kväll!
Idag är det lördag och jag började jobba 7 imorse, äter lunch nu och slutar klockan 16. Ikväll ska vi fira Jespers moster som fyllt år så det blir mys, vi hörs!