Söndag

(null)

I torsdags var vi och firade Oliver som fyllde 3, så himla mysigt och oj vad Theo älskar att leka med dom, han ser så mycket upp till vad dom säger och vad dom gör. 

(null)

I fredags passade jag på att köra ett träningpass och måla i tvättstugan medans lillen sov. Sen kom lillsis hit, vi gick ut på en långprommis tänkte jag säga, men det var inte en sån lång utan den tog bara lång tid då lillen ville gå själv mesta dels av tiden haha. 
Senare när J kom hem från jobbet kom även mami hit, vi åt tacos och kikade på talang, väldigt mysigt!

(null)

Igår lördag passade jag på att måla lite i tvättstugan på morgonen, vid halv 12 for vi mot mami och lämnade lillen för att sedan bege oss och spela paddel med Emma och Linus, det blir verkligen bara roligare ju mer vi spelar!! Sen hängde vi hos mami, fick middag och myste innan vi for hem. 

(null)

Idag är det söndag och jag är såå trött, J drog ut med skotern så jag och lillen bara mös innan han skulle sova. Medans hans sov passade jag på att måla.. igen. Sen när lillen vakna och J kommit hem så åkte vi till far min där vi nu är, fått middag och spelar nu bingo, som en söndag ska vara.

Imorgon är det måndag och ny månad, det betyder ännu en månad med att söka nya jobb och ännu mer ångest, usch. 
Nä nu ska jag njuta av kvällen, vi hörs