Måndag

(null)

Hejhallå! Måndag igen och helgen bestod av jobb som vanligt, men det gick ju det a. Imorse vaknade jag vid 10, klev upp, lagade middag och gjorde iordning frukost, satt sedan framför tvn och åt innan det var dax att byta om och möta upp Elina för att dra oss mot gymmet efter legat på latsidan ett tag. Blev ett intervallpass och det tog kål på oss båda, så blev nog en längre dusch efter än själv passet.. Haha nä skoja. Sen gick vi till jobbet för att börja jobba kl 2, nu är det bara en halvtimme tills jag får sluta, och imorgon har jag en ledig dag, lovely!

Jobb, jobb & jobb

(null)
Kolla vad fin vän jag har

Hejhallå. Inte mycket har hänt sen jag skrev sist, jag har jobbat och inte gjort så mycke annat, kollat serier och hängt med släkten, Jesper har varit i åre så har varit ensam hela veckan, hemsk! Men idag kom han hem så äntligen inte ensam, underbart. Nä nu måste jag gå och lägga mig, börjar 5:30 imorgon så, vi hörs.

Ledig lördag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


 ♡ En dag på paradisbadet, var så mysigt, roligt och välbehövligt att få umgås med mina systrar och småttingarna. 
Haft en sån bra dag, började där och sen for vi vidare till mormor och morfar där även mamma var, vi myste och drack kaffe, sen hängde jag med mamma och syrran hem, vi har lagat mat, sen kom även min bror som jag inte träffat på evigheter och jesper kom tillslut också, så har vi precis käkat tillsammans. Kan inte bli så mycket bättre, denna dag var precis vad jag behövde, att va ledig, att få träffa hela familjen och bara vara, som balsam för själen.