Lördag

(null)
I torsdags kom vi upp efter 9 nångång, vi landade i soffan en stund och sen gick vi och la oss, sov till halv 11(!!!) på fredagen, dvs 12 timmar, sjukaste, sovit till 9 som längst typ i år haha.. 
fredagen tog vi oss en prommis och sedan satt vi bara i solen och njöt av tystnaden och varandras sällskap ❤️ 
(null)
Vi gick sedan ner på hotellet och åt middag, godaste burgaren på länge!! Sen hamnade vi i soffan framför Lets dance i matkoma, vid halv 10 kom även Jespers föräldrar och släkt upp, slut på lugnet!
(null)
Idag så tog vi oss en tripp till Klimpfjäll, dvs 6 mil på skoter, roligt men ack så ont i ryggen man har efter 12 mil totalt haha.. Leden var så guppig och usch så äckligt att fara över sjöarna med vatten på, menmen, det gick ju bra iaf! Nu har vi nyss käkat i stugan och bara sitter och umgås, när livet är som bäst helt enkelt.

Torsdag

(null)
Älskling lilla 🖤

Hej, det är torsdag och jag är sååå trött. Igår jobbade jag 5:30-14, på kvällen firade vi min lillsis som fyller år sista april, mysigt! Idag jobbar jag 7-14 bara, dock 11e dagen på raken så är så less just nu. Men när jag slutar ska jag vara barnvakt åt donnan på bilden en sväng sen drar jag och min kärlek till fjälls och är ledig i 5 dagar, wohooo. 

Tisdag

(null)
Kolla in mina fina vänner 🖤

Hej, igår fick jag hoppa in och jobba 11-15:30, åttonde dagen på raken med jobb, på kvällen gjorde vi middag och myste framför Aviciis dokumentär, usch så hjärtskärande. Idag besiktade jag bilen vid 10, den gick igenom tack och lov! Sen fick ja lov att hoppa in och jobba idag igen, fram till 14 bara men ändå, vill bara vara ledig nu haha.. Jaja, hjälpte sedan lillasyster att baka inför när vi ska fira henne imorgon! Nu har jag precis landat i soffan, ska kika på tv ett tag innan jag måste joina sängen, börjar jobba 05:30 imorgon, hääärda! Vi hörs.