Fredag!!

(null)
Från igår när jag var ute och åt med Elina, jäklar så gott och så mysigt att få träffa henne igen och prata ikapp om allt och inget!

Idag är det äntligen fredag, vilken trött vecka det har varit, jag har ju inget annat än att jobba och sovit, förutom i onsdags när vi var till Jespers mormor på middag! Idag hade jag kortdag på jobbet, så skööönt, slutade redan vid halv 1. For sedan på möte innan jag drog till syrran och pratade ikapp och fick pussa på barna, var ju över en vecka sen!! Inte okej. Nu är jag hemma igen men ska alldeles strax åka till mamsen då jag bjöd in mig och J på middag där, hehe menmen, får ju aldrig någon inbjudan så man måste ju bjuda in sig själv lite nu och då ibland. Nä, nu kurrar mage, tacofredag it is!! Vi hörs

Onsdag

(null)
(null)
I söndags var vi som sagt i Sidensjö och åkte skridskor, även grillade och drack varm choklad, så mysigt!!
I måndags hade jag stängning, så hann inte mer än hem, åt middag och sen somnade.. Kul tjej. Haha
I går, tisdag, så jobbade jag bara till halv 4, hade sedan lite paket och hämta ut så det tog ju sin tid då trafiken är kaos den tiden.. Jaja, sen låg vi framför tvn och kika film innan jag somnade ganska tidigt där.. som vanligt.
Idag är det onsdag, klockan är 25 i 7 och jag börjar kl 7 så ska snart dra mig till jobbet, har kortdag idag och slutar redan kl halv 2 vilket känns otroligt skönt!! Gissa om jag ska hem och kika på julfilm sen (får inte titta på julfilmer på kvällarna när J är hemma..) Haha, nä, ska göra mig iordning för att fara, vi hörs!

Söndag

(null)
Igår fick jag lov att jobba på uh, kaoslördag, var så slut på efter. Menmen, sen blev det dusch och käk innan vi rullade upp mot Emma och Linus, väldigt trevlig kväll! Vi spelade spel, vid 8 hade vi boka bowling och sen fortsatt vi hänga hos dom till klockan var efter 12, så var inte hemma och somnade fören närmare 1, sinnessjukt då jag brukar somna vid 8 haha.. Jaja, söndag idag och vaknade redan vid halv 8 konstigt nog, idag är planerna att vi ska åka till Sidensjö och åka skridskor på sjön, myyys! 
Nu håller jag på hungra ihjäl, så redo för frukost, vi hörs!