Jul i vår lägga & ny soffa

Måndag

Hejhallå, just nu har jag just sprungit på bandet en sväng och håller på varva ner lite innan jag tänkte köra lite styrka.
Helgen har varit så ointressant, jag har jobbat 16-00:30 både fredag och lördag och 14:30-22:30 på söndag, därimellan hann jag inte mycket. Är helt slut efter helgen, sov ända till 10 och efter la jag mig i soffan, helt knäckt. Valde ändå att fara till gymmet efter 12, så här är jag mu och ska fortsätta kämpa ett tag till, jobbar sedan 14-22:30 och har inte en ledig dag fören fredag, det är bara härda helt enkelt! Vi hörs

The one and only free day

Torsdag och min enda lediga dag denhär veckan och imorgon kliver jag även på första passet av sju vilket känns hyfsat dryg, menmen. Började dagen med en smoothie innan jag åkte till Agnes, vi tog en prommis på en timme innan vi åkte in till stan för en lunch, så mysigt! Efter det gick jag till Maja på Lilla Köket för en kaffe och lite häng, for sedan hem och lagade middag och nu väntar jag på att Anjelita ska hämta upp mig så ska vi fara och ta en fika och prata ikapp, en bättre ledig dag/kväll helt enkelt!