Woho friday

Hejsan! I onsdags hängde vi i sidensjö, sola bada och åt haha. Senare mot kvällskvisten for jag till Anna får ost, kex och vinmys, Eve kom också och slutade med att vi hamnade på krogen efter alldeles för många glas vin haha, men riktigt rolig kväll blev det! Igår for vi ut till stugan och fira kusin min som fyllde 21, blev smörgåstårta och alldeles för mycket fika! For sedan vidare mot stan, mötte upp Linnea för shopping och mat, efter vi käkat mötte vi upp Emma, Emma och Sanna för minigolf, självklart förlorade jag men det var väl kul ändå haha! Idag är det fredag, ska alldeles strax klä på mig osv innan jag ska möta upp födelsedagsbarnet Emma och även andra Emma för en visit på systemet och sedan handla inför ikväll, blir firande med ett helt gäng och är sååå taggad, blir nog toppen!

GRATTIS NYBERG!!

En bättre tisdag

Hejhallå! Väckan stod på halv 9 imorse, vi hade övernattat i stugan så då klev vi upp, gick ner från lillstugan där vi sov till vanliga stugan och mötte upp pappa och Marie, vi fixade iordning frulle (pappa fixade), packade ihop och började trampa upp mot hornöberget, väl uppe var vi svettiga som få och tryckte i oss frullen och njöt av utsikten innan vi gick ner igen och badade! Vid 3 köpte vi pizza och degade på bryggan innan jag och älskling drog oss hemmåt. Skjutsade sedan honom till hans kompisar innan jag hämtade upp Linnea för att möta upp Susanne i parken för picknik, spel och prat, det blev en lyckad kväll! Nu väntar jag på att få åka hem snart och sova, så nattinatti säger jag härifrån.

Drömväder

Jäklar vad livet är på topp just nu, har varit drömväder i flera dagar och att bara sola och bada hela dagarna är verkligen lovely!! Imorse klev vi upp och for nästan direkt till Sidensjö, solade och badade och fick gomiddag hos älsklings farmor och farfar, myspys. Vi åkte vidare mot stan och stannade till där för lite glass innan vi for hemåt för att packa om och vidare ut till stugan! Nu har vi nyss tagit ett kvällsdopp och druckigt varm choklad framför tvn, lyxliv, nu blir det snart sängen, godnatt!

Ser ni vad brun jag är?! Tror jag aldrig varit såhär brun i hela mitt liv alltså, sinnes.