12 TIMMAR TILL GÖTET

Halloj, idag började jag dagen med gymmet med Majsan, ett rygg och magpass blev det, började sedan jobba 10, jobbade dock bara till 14 så det var sinnes skönt. Sen dess har jag bara foxa naglarna, packat lite, firat min älskade morfar som fyller år idag och nu ligger och jag kramas med bubbis som är lite halvsjuk, har gjort ingefärashots och försökt få honom att må bättre eftersom vi åker ju liksom imorgon på morgonen så skulle ju va tråkigt om det bröt ut helt just denna helg. Nä nu måste jag gå igenom packningen så jag fått med mig allt, vi hörs!

Kolla så fina flätor min moster gjorde på mig idag, vill också kunna detta

Lycklig

Idag vakna jag vid halv 10, får en snap av Maja "hur mår du? ska vi träna?", kände mig bättre imorse när jag vakna så kände ba varför inte, har sån spring i bena så behövde verkligen träna haha. Vi skulle egentligen bara köra ett lätt pass men blev ett benpass, och ej ett lätt sådant, klarade 60kg!! 2 stycken tillochmed, så blev personbästa, det gjorde verkligen min dag, blev så lycklig.


Nu har jag precis käkat lite lunch så ska byta om och sen fara och besikta bilen innan jag ska träffa Lina över en fika för att planera en liten resa(!!), sen måste jag tvätta och börja packa vilket jag sa att jag skulle göra igår men blev inte alls av, haha.

Måndag

Hejsan, helgen har bestått av jobb och mys typ, har gått och blivit påväg att bli sjuk eller vad man ska kalla det haha? Nemen har fått ont i halsen, mest på natten men känns även på dagen, och det är alltid så det börjar när jag blir sjuk. Det får bara inte hända, inte nu, inte denhär veckan!!! Vi far liksom till göteborg på torsdag och ska ha årets bästa helg och jag kan inte vara sjuk då, hur hemsk vore inte det?!

Jaja, idag skulle jag egentligen jobba, men fick lov att hoppa in och jobba igår och eftersom jag börjar bli sjuk så ville jag inte anstränga mig mera så bytte bort det, var nog ett smart val av mig hoppas jag. Så har ätit lunch med Linnea idag och gjort nåra ärenden bara. Har sån spring i bena just nu, vill bara fara på gymmet och köra allt men nä, här ligger jag och gör ingenting istället, menmen. Nä, ska börja kolla ut lite kläder och så inför helgen och börja packa litegrann, vi hörs.