Tisdag

(null)
Tisdag och det är kallt ute, har varit hos Anna en sväng och fått lunch och snackat lite skit. Nu ligger jag framför tvn, börjar jobba kl 16.

Som ett slag i magen

(null)
Måndag och dagen började rätt okej för att börja vid 04:45, morgonen rullade på och dagen har rullat på som vanligt. Men såklart när man kommer hem till en tom lägenhet så kommer allt på en och samma gång, från att gå från en trappa upp till en trappa ner igen, som ett slag i magen helt enkelt. Nä, jag vill inte må såhär, jag vill inte ta steg tillbaka när jag äntligen var påväg framåt igen.. nu ska jag tvinga mig själv att sova och förhoppningsvis vakna upp till en bättre morgondag.

Söndag

(null)
Här trivs jag bäst, att sitta i soffan hos farmor, dricka kaffe, äta hur mycke fika som helst, mysa, titta ut över havet och prata om allt och inget.

Hej, en helg har gått och lite jobb är över, igår hängde vi hos farmor innan jag började jobba, jobbade sedan 15-03, somnade strax innan 4. Vaknade idag vid 12, har hunnit duscha och just tryckt i mig frukost och ska snart gå och fixa/fylla på fransarna, äntligen! Sen blir det nog bara myskväll med min prins då han åker iväg på jobb imorgon och vi inte lär ses på nå dagar, uschfyblä. Menmen, sen blir det nog en tidig kväll då jag börjar 05:30 imorgon... Min dyngsrytm är hemsk nu alltså haha.