What a nice day to be alive

Springtur, städat läggan och myst med bebis som även fått ett namn, Julie. Man hinner mycket när man är vaken tidigt, lovely.

Friyay

Hej, fredag äntligen och jag slapp jobba idag vilken är så otroligt skönt då jag är heelt utmattad efter 7dagars jobb på raken. Men iallafall, har nyss käkat frulle så tänkte klä på mig och dra en springtur, är ju så otroligt fint väder och det är så skönt att göra bort det så tidigt som möjligt. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle behöva städa läggan och så, ser väl vad jag orkar och hinner haha, nä vi hörs!

Tisdag

Hej! Är så trött, efter min jobbhelg skulle jag vara ledig i måndags för att sedan kliva på ännu en veckas jobb men ikke, en kollega blev sjuk så jag hade inte så mycket till val än att hoppa in, så blir fredag till fredagsjobb för mig och det tär hyfsat på kroppen när det blir så sena kvällar på helgen och man får ingen chans att sova om sig. Menmen, jag lever iallafall, jobbade hela dagen idag för att sedan ta mig ut på en springrunda, när jag kom hem hade min kära sambo gjort världens godaste mat och sen for vi till hans farfar som fyller år idag! Nu är vi påväg hem så ska ställa mig och kirra lite mat så vi har nå matlådor innan det troligtvis blir deg i soffan eller sängen. Vi hörs!