VART tar veckorna vägen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Några bilder från helgen, får inte nog av att ta bilder på min lilla guldklimp.

Asså jag förstår inte hur veckorna kan gå så extremt snabbt, och helgen går i racerfart, helt sinnessjukt. 
Men på veckorna händer det inte så mycket, jag har jobbat hela veckan, sen hinner man bara hem, göra middag, natta lillen och kika lite tv typ. 
Men helgen har varit mysig, i fredags kom mami och lillsis hit på middag, sen var dom kvar här och nattade lillen och så medans vi åkte och spelade lite padel, så trevligt.
Lördagen bestod av lite städning, träning, en sväng på stan och göra ärenden, en fika och sen landade vi hos min moster några stycken för middag och umgås för att fira min kusins födelsedag en dag i förväg för idag, söndag, skulle han fyllt 31.. Men det var mysigt att få umgås iallafall.
Idag är det söndag och det har varit en riktig chill sådan, fick inte många timmars sömn inatt så har varit lite halvdöd idag. Men vi har myst, Linnea har varit här en sväng och hälsat på vilket var väldigt mysigt, vi har inte setts på över ett år vilket är heeelt sinnessjukt. 
Sen har vi hängt hos Js föräldrar, fått middag och tagit de lugnt. Nu håller jag på att natta lillen innan vi ska se ikapp serier innan sängen kallar, är såå trött. Vi hörs