Januari snart förbi

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hejhallå, veckan som var bestod av träning, både på friskis och i sidensjös idrottshall, sen en del prommenader på bandet. Var hos mormor och morfar, blev bjuden på lunch och mormor hade sytt dreglisar till Louie, med plast/galon i, för han dreglar så brutalt mycket att vanliga dreglisar hjälper inte om vi inte byter dom var 5e minut, så det var gulligt av henne! Var och satt in en ny spiral i onsdags, gick väldigt bra och fick se med ultraljud att den satt rätt denna gång, så det känns bra. Storhandlade även efter då jag ändå var i stan. 
I fredags hängde Malin och Agnes här hela dagen och kvällen, väldigt mysigt och kanske sista?! gången vi hängde innan Agnes bebis är på utsidan, herregud så nära nu och gusse vad man längtar efter lite bebisgos. 
Fredagkväll fick Theo tvärt feber, den vart väldigt hög och var det under natten innan vi äntligen fick i honom alvedon på morgonen, då under dagen var febern borta och när vi slutade ge honom alvedon till kvällen så höll sig febern borta vilket var skönt. Men på lördagen fyllde Oliver 5år, så jag och Louie for dit och firade honom, tyckte så synd om Theo som längtar och pratat om att få åka och fira Oliver men så blir han sjuk, så himla typiskt!! Menmen, på kvällen kom ett gäng vänner hit, vi gjorde tacos och spelade massa spel hela kvällen, väldigt trevligt. 
På söndagen fick vi hjälp med barna av Js föräldrar några timmar så vi kunde åka till stan och köpa en del byggmaterial så vi kan fortsätta renovera bastun som ska bli ett barnrum. Sen på eftermiddagen fortsatt J riva litegrann innan vi landade i soffan för att se hockeyn. 
Idag är det måndag, lillsis kom hit imorse och vaktade ungarna så jag kunde åka och hjälpa till på jobbet i några timmar. Var hemma till lunch, då åkte hon hem och vi har bara myst runt här hemma sen dess. Är så extremt trött så det känns som jag skulle kunna somna när som helst, vart som helst. 6 månader utan en riktig natts sömn börjar tära riktigt på mig.. 
Ska sluta amma nu så kanske nätterna blir bättre, det känns väldigt jobbigt att sluta då detta troligtvis är sista gången jag gör detta, men samtidigt så är det inte värt att fortsätta längre då jag går runt som en zombie på dagarna och orkar knappt ta hand om barna. Så ska verkligen försöka sluta nu, svårt bara då Louie vägrar flaskan just nu men vi får kämpa på.
Jaja, tacksam att jag har min lillsis som hjälper mig med barna ibland så jag får andas, vet inte vad jag hade gjort utan henne. 
Nä, dax att börja med middag, vi hörs!