Tisdag / Galningen

(null)
Våran lilla galenpanna, du går oss på nerverna men det väger självklart upp med hur glad du gör oss. 

I söndags hängde vi hemma hela dagen, fixade, var ute på en liten prommenad, lastade in ett vedlass och bara tog de lugnt. 

(null)

Igår måndag for vi in till stan, lämnade lillen hos lillsis och for och storhandlade. Bästa lillsis som tog hand om honom så det underlättade handlingen såsåså mycket. Hämtade sedan honom och for hem. 
Vid halv 12 kom Perra hit med hennes dotter och hängde med oss i några timmar, så mysigt och så otroligt längesen vi sågs. Sjukt hur tiden går, tycker nyss vi var 16, körde runt på moppen, hängde på gårn i bjästa, festade vid olika grillplatser, hade massa sleepovers och såg scrubs och drack oboy. Nu har vi barn som är född samma år, båda är förlovade och har hus, hur sjukt är inte det. Hon är min vän som vi kanske inte ses så ofta men det är alltid lika bra när vi väl ses. ❤️

(null)
Han som ställer sig upp mot allting hela tiden nu, tror han har ca 3 bulor på pannan haha..

Idag är det tisdag, vaknade strax efter 7, gjorde upp en brasa och åt frukost. Sen har jag och lillen lekt på bara och nu ligger han och sover i vagnen ute på altanen. Alltså så himla skönt att kunna ha han sovandes ute i vagnen, han sover så mycket bättre och är svårare att störa honom, underbart. 
Själv sitter jag och dricker kaffe och tittar på vloggar, idag måste jag ta tag i att hänga upp kläder i garderoben, har gått med samma kläder snart en vecka haha.. Vi hörs