Söndag / Hemma igen

(null)
Alltså älskade lilla, så snäll när vi åker bil, bara sover och är nöjd. 

Hejhallå, deprimerande att det redan är söndag igen..
Igår lördag så var lillen vaken redan vid 05, försökte tappert att försöka få honom att somna om men lyckades inte, vid halv 7 vaknade J också så vi myste lite tillsammans innan vi klev upp. Vi åt frulle och sen for J och hans far ut och fiska medans hans mor, jag och lillen bara hängde i stugan. När dom kom tillbaka åt vi lunch sen gick vi och lyssna på nåt möte, innan vi landade i stugan för lite tapas för att inte hungra ihjäl innan middagen som vi inte skulle äta fören halv 8. Vi hade bokat så sent för att lillen brukar somna vid 7 så han skulle sova under middagen men tror ni han sov? Glöm det, och inte nöjd var han heller, så var väl inte världens roligaste middag men han somnade strax innan efterrätten så den kunde vi njuta av tillsammans iallafall innan vi gick tillbaka till stugan och alla däckade finfint. 

(null)
Idag är det som sagt söndag, J lät mig sova 2 timmar(!!) ostört imorse vilket var så behövligt sen började vi rulla hemmåt ganska tidigt vilket var ganska skönt då det regnade i fjällen så vi kunde ändå inte hitta på något. Vi köpte med oss mat hem, landade i soffan och här har vi legat hela eftermiddagen/kvällen, inte ovanligt direkt haha. Nä, lillen har badat också förresten, mer effektiva än så har vi inte varit haha. 
Nä, klockan är kvart i 9 och jag ska joina lillen i sängen, är så trött som vanligt. När vänder det? När börjar han sova mer än 2 timmar i sträck? Jaja, han är ju värt det iallafall haha. Godnatt

(null)
Nybadad gladskit