We’re going home

(null)
Från båttrippen igår 
(null)
Vi åt burgare till lunch med vyn vi har över poolen och havet, så obeskrivligt vackert.
(null)
Vi hann sola några timmar innan vi gick upp på hotellrummet och degade och sen gick vi och åt vår sista middag på hotellet. Sen låg vi bara och mös framför lite missade serier.

(null)
Right now.
Vi åt frulle vid 9 imorse, sista lyxfrukosten och nu är det slut på pannkaka till frukost varje morgon, sorgligt. Sen packade vi ihop och så och vid 11 checkade vi ut, gick ner till poolen och här ligger vi fortfarande. Det är säkert minst 30 grader i solen och man kan inte ligga länge innan man måste doppa sig i havet alltså. Vid 17 har vi tid för att få ta en dusch på hotellet och sen ska vi gå och käka pizza innan bussen kommer och hämtar oss 20:25 för att åka mot flygplatsen.
(null)
Känns jobbigt att lämna, jag saknar alla hemma men att komma hem, jobba och vara stressad igen är verkligen inget jag ser fram emot. Den här resan med min kärlek har varit över förväntan, hotellet är det finaste och lyxigaste jag bott på, frukostbuffén och middagsbuffén har varit helt sinnes, så sjukt mycket att välja på och det fanns aldrig något man saknade, det fanns allt verkligen. Vyerna vi fått sett, klarblått vatten, många soldagar, ja alltså det kunde inte varit så mycket bättre alltså. Nu ska vi njuta in i det sista innan vi har många restimmar framför oss och troligtvis lite sömn. Vi hörs!