6 dagar till jul

(null)

(null)
Lilleman blev 4(!!) månader i torsdags, helt sjukt vad tiden springer iväg. Han växer så det knakar, 65cm lång och väger 7615g, det är ett kilo mer och 3cm större än vad Theo var vid 4 månader. Vi har börjat med smakportioner och han älskar allt. Igår la vi honom på rygg och när vi kom tillbaka hade han vänt sig till mage, synd att man missade det dock haha. Han försöker även kråla sig frammåt, han vill inget annat än att vara nära sin storebror och beundrar han så otroligt mycket!

(null)
I torsdags fyllde även bästi år och vi fick äran att umgås med henne på hennes dag. Så jag och Mallan slängde ihop både förrätt och varmrätt, sen står popcornen alltid som efterrätt. Men det var mysigt, åt massor och spelade lite spel.

(null)
I fredags fick man fixa till sig för första gången på evigheter, vi var ute och åt med Jespers jobb och Jespers mormor var barnvakt, väldigt trevligt.

(null)
Igår lördag så gjorde vi int så många knop, frostade av frysen och var in till stan och handlade inför veckan.

(null)

(null)
Söndag & fjärde advent, jag och Louie har varit på babysim imorse. Nu ligger vi och vilar och Theo är ute och kör fyrhjuling med sin far. Senare tror jag mami och lillsis kommer hit på en söndagstacos, känns son det var en evighet sen vi umgicks så det kommer bli mysigt! Nä fortsätta vila en stund till innan Louie vaknar, hade behövt sova när han sover eftersom han håller mig vaken om nätterna, men har så svårt att somna på dagen.. Jaja, tänkte försöka få till ett träningpass idag också, bra söndag helt enkelt. Vi hörs