Lördag / En vecka har flygit förbi

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lite bilder från dom senaste dagarna ❤️

Oj vad dagarna bara springer iväg, det har varit julfiranden och mys med familjer bara. En jäkla massa mat och julklappsöppning, helt underbart. Det som har varit lite sämre är rutinerna för lillen, han är inte van att vara
omkring såhär mycket folk hela tiden och sömnen har blivit kaos, så en snäppet gnälligare bebis har vi fått och det känns i huvudet och kroppen. Sen har jag haft så
svårt att sova dom senaste nätterna då jag har svårt att somna för jag övertänker saker och sen när jag vaknar på nätterna fortsätter det, så istället för att vara vaken 1-5min i uppvaken så kan det bli upp mot halvtimmen.. 

Jaja, igår landade vi i fjällen iallafall, så nu hänger vi här med Js familj. Igår gick jag och lillen och la oss vid halv 8, han sov till halv 7 imorse och då tog J honom och jag fick sova till 9, helt sjukt men välbehövligt. 

Imorgon kommer även Emma och Linus hit och ska fira nyår med oss, så får se om det blir nå åk i backen och kanske en afterskii, kommer säkert bli super. 

Nä, nu sover lillen och har gjort det snart 1 timme, jättedumt att han sover nu då klockan snart är 18 och han brukar sova vid 19/20 men han har sovit max 1 timme på hela dagen så förstår att han är trött haha.. Menmen, vi får ta tag i rutinerna när vi kommer hem igen. Nu ska jag njuta av tystnaden så hörs vi när vi hörs!