Måndag igen

Helgen är över och måndagen har startat, gäsp. Menmen, hade en väldigt bra helg, var ju och åt hos mami i fredags som sagt sen for vi till mormor och morfar en sväng, myys. 
Lördagen började med en lång frukost i soffan innan vi tog tag i att fara och köpa lite julgrejer, sen for vi förbi mami en sväng då syrrans barn var där innan vi rullade hemmåt. Vi julpyntade och slog in lite julklappar innan middagsdax, efter middagen for vi och hämtade upp lillsis och mami för att fara och spela bowling. Tänkte att det skulle gå bättre denna gång än vad de gjorde förra helgen, men ikke, kom sist.. Jaja, sen for vi till moster min och hängde där resten av kvällen. 
Söndagen bestod av inte mycket, vi såg film och myste i soffan. Senare for vi och handlade sen for vi till moster min igen, lagade hemmagjord pizza och sen spelade bingolotto, så mysigt!! Vann dock ingenting då heller, menmen, otur i spel men tur i kärlek då, haha. 
Nä, nu sitter jag och har rast, ska strax gå tillbaka till barnen, sista veckan på förskola nu innan jag är tillbaka på uh igen, lite blandade känslor där alltså. Vi hörs
(null)

Kommentera inlägget här: