Senaste dagarna på Mallorca

(null)
(null)
I söndags låg vi i solen, åt lunch vid poolen och drack mojitos, en bättre söndag om jag får säga det själv.

(null)
(null)
(null)
(null)
I måndags var det lite sämre väder, väldigt varmt med molnigt, så vi hurde cyklar och cyklade till ett naturreservat. Så annorlunda att cykla här då man måste för mestadels cykla ute på vägen då det knappt finns någon trottoar och vissa av vägarna är så små att bilarna knappt kan mötas, så läskigt haha. Men solen kom fram när vi var där och det var dödligt varmt men så otroligt fint där, helvärt det. Vi cyklade hemåt vid 14-15, 500m från cykelaffärn så började det spöregna, dyngsura som vi var sprang vi på affärn och köpte godis och skyndade oss sedan tillbaka till hotellet, där blev det en långdusch sen låg vi bara i sängen och käkade godis och tittade ikapp serier.

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Såhär såg tisdagen ut, vi åt frulle när den öppnade kl 8, sedan sprang vi ut och la oss i solen. Vi låg och sola och badade fram tills 14:30 ca då vi gick upp en sväng för lunch, sedan direkt tillbaka till våra platser. Vid 18:30 gick vi upp och duschade och gjorde oss redo för middag. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Onsdag började samma som tisdagen, frukost och sen direkt till solstolen. Där låg vi fram till klockan var 17, eller ja vi varvade mellan att bada då det var säkert minst 30 grader i solen. Väl uppe på hotellrummet igen duschade vi och fixade oss, vid 19:30 gick vi ut och käkade, hittade ett jättemysigt ställe med sån trevlig personal. Det blev 3rätters och en flaska rosé, mys! När vi skulle betala kom dom även in med varsin shot till oss, haha så oklart. Vi var tillbaka på hotellet vid 23 och somnade fort som attan, man blir så trött av att göra igenting alltså haha.

(null)
Idag är det torsdag och väckarn stod på 8 som vanligt, trötta och sega klev vi upp och åt frulle, vädret är molnigt men det ser ut att vara påväg att spricka upp. Vi kan ändå inte ligga och pressa idag då vi är lite småbrända här och var så vi tänkte passa på att åka båt idag, blir roligt att se lite nya vyer! Känns så surt att det börja leda mot sitt slut, inatt blir sista natten och imorgon sista dagen, imorgon går bussen 20:30 från hotellet, vill inte alls lämna men samtidigt har jag ju min hemlängtan också. Känns så himla bra att jag fått den här veckan med min kärlek och bara fått slappna av, inte tänka på jobb eller nånting, inte varit stressad på en hel vecka är nog rekordet. 
johanna:

asså ditt hååår är så drömmigt långt!

Kommentera inlägget här: